Logga inStäng

Fyll i din epostadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Registrera användareStäng

 • 24 timmar i Göteborg


  Med sin kompakta stadskärna är Göteborg det perfekta resmålet även för en kort visit, och med lite planering kan ett dygn i Göteborg blir en fullspäckad upplevelse


  Nedan hittar du ett ett antal guider som hjälp för att uppleva Göteborg under 24 timmar. Oavsett om du reser med barn eller ska fylla shoppingkassarna.

 • 24 timmar för konstfantasten

  24 timmar för konstfantasten

  Om du är konstintresserad har du kommit rätt. I Göteborg finns många gallerier, museer och spännande konstarenor som du inte får missa. Här tipsar vi om en inspirerande heldag bland målningar, hantverk och foto.

 • 24 timmar shopping

  24 timmar shopping

  I Göteborg hittar du en skön mix av butiker och du kan lätt promenera runt. Vi har samlat några shoppingtips för en heldag på stan.

 • 24 timmar i matens tecken

  24 timmar i matens tecken

  Vi har handplockat några favoriter bland Göteborgs alla kulinariska guldkorn, med delikatessbutiker, marknader och restauranger. En heldag med mumsiga förtecken helt enkelt – ut och njut.

 • 24 ljusa timmar för barnfamiljen

  24 ljusa timmar för barnfamiljen

  När solen gassar och sandalerna ska fram är det lätt att hitta de allra bästa guldkornen. Här kommer några tips som kan hjälpa er till härligt soliga dagar i Göteborg.

 • 24 vintertimmar för barnfamiljen

  24 vintertimmar för barnfamiljen

  Att vara i Göteborg med de viktigaste små liven är en fröjd för hela familjen. När solen inte alltid står i topp och mössorna ska på gäller det att hitta de allra bästa guldkornen. Här kommer några tips som kan hjälpa er till härligt kalla dagar i Göteborg.