Logga inStäng

Fyll i din epostadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Registrera användareStäng

 • Storstadsshoppa på Avenyn


  Avenyn är Göteborgs paradgata och nöjesstråk. Längs gatan med omnejd finns en mix av små exklusiva modebutiker och flaggskeppsbutiker.


  Kungsportsavenyn, eller kort och gott Avenyn, sträcker sig från Kungsportsbron vid Vallgraven och ända upp till Götaplatsen med Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset och statyn Poseidon.


  Folkvimmel dygnet runt

  Avenyn kantas av butiker, mysiga kaféer, välrenommerade restauranger och populära barer, som på sommaren lever upp alldeles extra mycket. Då flyttar uteserveringar ut på trottoarerna och fylls av semestrande flanörer.


  Shopping med exklusiv touch

  På paradgatan och dess sidogator samsas småbutiker med de största modekedjorna. Eleganta boutiquer, vintage, gallerier och trendiga kvartersrestauranger som Familjen ligger undangömda här.

  Längs Södra vägen, ett stenkast från Avenyn, hittar du en blandning av personliga inredningsaffärer och butiker med unika och spännande designmärken. Gatan leder också från Götaplatsen till Liseberg, Universeum och Svenska mässan vid Korsvägen.

  Glöm inte bort att besöka någon av museibutikernaKonstmuseet och Röhsska museet. Där hittar du designprylar, konstböcker och roliga presenter.

 • Ex exklusiv secondhand

  Ex exklusiv secondhand

  TEATERGATAN 17, GÖTEBORG

  Secondhandbutik med fokus på exklusiva damkläder. Har du tur springer du på vintage från märken som Chanel, Burberry eller Louis Vuitton.

 • Jens & Jaspis

  Jens & Jaspis

  TEATERGATAN 25, GÖTEBORG

  Jens & Jaspis är en klädbutik med exklusiv touch och mode för både damer och herrar. På galgarna återfinns kläder från varumärken som Odd Molly, Hunkydory, Desigual, Morris, Replay, Boomerang, Sand och Lyle & Scott.

 • Laura Ashley

  Laura Ashley

  SÖDRA VÄGEN 10, GÖTEBORG

  Den perfekta affären för dig som gärna inreder i en romantisk och viktoriansk stil. Det brittiska livsstilsmärket är känt för allt från mode och möbler till textilier och tapeter.

 • No 1

  No 1

  Vasagatan 35, Göteborg

  En modern mode- och sportbutik med produkter från några av Europas hetaste märken. Butiken på Vasagatan rymmer bland annat märken som Replay, RARE, Bellstaff, Primeboots, True Rebel och American Vintage. Här finns även en välsorterad golfavdelning.

 • Pierre Gent's Shop

  Pierre Gent's Shop

  KRISTINELUNDSGATAN 10, 41137 GOTHENBURG

  Klassisk herrekipering med handplockat sortiment och personlig service. Butiken ligger bara ett stenkast från Avenyn.

 • Till ditt hem

  Till ditt hem

  SÖDRA VÄGEN 49, GÖTEBORG

  Hörnbutik belägen mellan Götaplatsen och Korsvägen. Fördelat på tre plan hittar du heminredning och presentartiklar, med smart funktion och snygg design.

 • Villeroy & Boch

  Villeroy & Boch

  KUNGSPORTSAVENYN 25, GÖTEBORG

  På Villeroy & Boch hittar du ett brett sortiment av glas, porslin, bestick och allt för det dukade bordet. Företaget grundades redan 1748 och finns idag i 125 länder runt om i världen.