Logga inStäng

Fyll i din epostadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Registrera användareStäng

 • Småstadsmys i storstan


  Haga är en av Göteborgs äldsta stadsdelar med gott om kaféer och småbutiker med kuriosa, inredning och vintage.


  I den charmiga stadsdelen Haga finns en rolig mix av nytt och gammalt. Haga Nygatas välbevarade trähus rymmer allt från kaféer till hattmakare och juvelerare. Njut av gott fika på någon av uteserveringarna eller unna dig en heldags avkoppling på anrika spaanläggningen Hagabadet. Från småstadscharmen tar du dig upp mot utkiken Skansen Kronan som ger en schyst överblick över kvarteret och staden.

 • Ateljé Hörnan

  Ateljé Hörnan

  V. SKANSGATAN/HAGA ÖSTERGATA, GÖTEBORG

  I Ateljé Hörnan, bland vackra färger och spännande material, bedriver Brigitte Wincent sin modistverksamhet. Här tillverkas och säljs olika sorters hattar, från vardag till fest, teaterhattar och hattskulpturer.

 • Bebop

  Bebop

  KAPONJÄRGATAN 4, GÖTEBORG

  Här är det retro som gäller för både prylar och möbler. Bebop är specialiserade på skandinavisk formgivning med huvudvikt på decennierna mellan 1920 och 1970. Här hittar du möbler, lampor, keramik, smycken, konstglas och textilier.

 • Haga trätoffelfabrik

  Haga trätoffelfabrik

  HAGA NYGATA 19, GÖTEBORG

  Anrik läderaffär vars mest kända produkt är HAGA-toffeln som är av ortopedisk modell och mycket uppskattad. I butiken finns också, förutom trätofflor, skor och mycket annat av läder och skinn, även yllekoftor och sockar.

 • Igor the Dog

  Igor the Dog

  SKOLGATAN 13 D, GÖTEBORG

  Kul och originellt mode för herr, dam och barn. Detaljer, färger och hög kvalitet är i fokus och vissa plagg är även ekologiska. Butiken är döpt efter en svängig 60-talslåt av Tommy Körberg.

 • Karltex

  Karltex

  HAGA NYGATA 14, GÖTEBORG

  En modern butik där tidlösa skor och kläder blandas med mer ombytliga trender. Mixen inkluderar såväl internationella varumärken som lokala stjärnskott. Karltex har en herr- respektive dambutik i Haga och en skoaffär på Östra Hamngatan.

 • Kawaii

  Kawaii

  HAGA NYGATA 3, GÖTEBORG

  I den sockersöta butiken Kawaii väntar ett Tokyo i miniatyr. Här finns alla tänkbara kläder och prylar för en färgstark och lekfull look. Butiken ligger längs Hagas promenadstråk och sortimentet är inspirerad av en japansk livsstil och är sött som socker.

 • Liten Karin

  Liten Karin

  HAGA NYGATA 25, GÖTEBORG

  En annorlunda och unik leksaksaffär med traditionella leksaker och doppresenter. 125 kvadratmeter presenter och barnkammarinredning av hög kvalitet förenat med färg, form och design.

 • Market 29

  Market 29

  HAGA NYGATA 29, GÖTEBORG

  Inrednings- och designbutik som ligger på nummer 29 längs Haga trivsamma gågata. Market29 har ett noga utvalt sortiment med inredning och design med alt för dukningen, snygga affischer, lampor och mycket mer.

 • Stiernglans

  Stiernglans

  Haga Nygata 20, Göteborg

  Stiernglans är en av Göteborgs mest välsorterade hatt- och kepsbutiker. Här hittar du allt från klassiska höga hattar och plommonstop till bröllopscoiffer och handsydda gubbkepsar från världens äldsta hattmakare – Lock & Co i London.

 • Twist & Tango

  Twist & Tango

  HAGA NYGATA 31, GÖTEBORG

  Twist & Tango är märket med enkla, men moderiktiga och personliga vardagskläder. De strävar efter att all produktion skall vara både miljövänlig och socialt hållbar.