Logga inStäng

Fyll i din epostadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Registrera användareStäng

 • Mysiga julmarknader


  Utöver Sveriges största julmarknad på Liseberg finns flera traditionsrika julmarknader i och kring Göteborg. Bland annat i Kronhuset, Haga och på Gunnebo Slott - alla med härliga juldofter, hantverk och annorlunda julklappar.

   

  Flera marknader har öppet under hela december, och låter dig komma i stämning och hitta de perfekta klapparna i god tid innan jul.

 • Julmarknad i Nordstan

  Julmarknad i Nordstan

  Julmarknad i Nordstan har blivit en årlig tradition med ett 100-tal utställare. Här hittar du traditionellt konsthantverk, slöjd och ny design.

  14 NOV–30 DEC

 • Julmarknad på Liseberg

  Julmarknad på Liseberg

  Kom i julstämning på Lisebergs julmarknad. I fler än 70 bodar och butiker kan du frestas av hemlagat julgodis, delikatesser, hantverk och mycket annat.

  15 NOV–29 DEC

 • Julmarknad på Tjolöholms Slott

  Julmarknad på Tjolöholms Slott

  Julmarknaden på Tjolöholm samlar ett hundratal utställare som säljer hantverk och lokalproducerade delikatesser.

  15–24 NOV

 • Gunnebo julmarknad

  Gunnebo julmarknad

  Gunnebo Slotts mysiga flygelbyggnader är under två helger fyllda med olika hantverkare och matproducenter som visar och säljer sina produkter. Dessutom är det kaffe- och lunchservering, guidade visningar av slottet och aktiviteter för hela familjen.

  23–24 NOV, 30 NOV–1 DEC

 • Julmarknad på Gustav Adolfs torg

  Julmarknad på Gustav Adolfs torg

  Julmarknaden på Gustav Adolfs Torg är en härlig jultradition i Göteborg. Ett 30-tal knallar med deltar och tomten hälsar naturligtvis på.

  23 NOV–19 DEC

 • Á la London Julmarknad

  Á la London Julmarknad

  Á la London arrangerar marknader inspirerade av Londons alla street markets. I denna juledition fylls Pustervik med handgjorda och egendesignade julklappar från över 60 designers.

  24 NOV, PUSTERVIK

 • Juldesignmarknad på Röda Sten konsthall

  Juldesignmarknad på Röda Sten konsthall

  Här hittar du julklappar till dig själv och andra – tryck, konsthantverk, designföremål och inredning, skapade av 80 kreatörer från hela Sverige.

  29 NOV–1 DEC

 • Julmarknad på Frölunda Torg

  Julmarknad på Frölunda Torg

  Mellan den 30 november och 23 december är det Gammeldags Julmarknad inne på Frölunda Torg. Ett tjugotal hantverkare visar upp sina hantverk i en mysig torghandelsmiljö.

  29 NOV–23 DEC

 • Haga julmarknad

  Haga julmarknad

  På julmarknaden i pittoreska Haga hittar du hantverk av alla de slag – löjdat julpynt, stickat, keramik, julgodis och mycket mera. På gatorna bjuds det också på musik och underhållning.

  30 NOV–22 DEC

 • Julmarknad i Kronhuset

  Julmarknad i Kronhuset

  Göteborgs äldsta byggnad från 1654, är platsen för en stämningsfull julmarknad med traditionellt hantverk, juldekorationer och dofter av glögg och granris.

  30 NOV–15 DEC

 • Julmarknad på Remfabriken

  Julmarknad på Remfabriken

  Den unika industrihistoriska miljön på Göteborgs Remfabrik ger julmarknaden en speciell och stämningsfull inramning.

  30 NOV–1 DEC

 • Julmarknad Bruket

  Julmarknad Bruket

  Julmarknaden på Bruket i Kvarnbyn, Mölndal, bjuder på runt 40 utvalda kreatörer inom inredningsdesign, accessoarer, smycken, foto, keramik och barnkläder. Marknaden är öppen mellan 11–16.

  1 DEC

 • Julmarknad på HDK

  Julmarknad på HDK

  Vill du hitta originella och annorlunda julklappar? Ett hett tips: gå till julmarknaden på Högskolan för Design och Konsthantverk, HDK. Här säljer studenter inom design, smycke-, textil- och keramikkonst unika produkter som de skapat själva.

  6–8 DEC

 • V75 och julmarknad

  V75 och julmarknad

  Åbytravet bjuder denna lördag på trav i toppklass, traditionell julmarknad och härlig julmusik. Ta med hela familjen för att handla klappar och komma i stämning inför jul.

  14 DEC, ÅBYTRAVET

 • Folk och Form Julmarknad

  Folk och Form Julmarknad

  Årets julevent för västsvensk form, design, konsthantverk och slöjd äger rum i Göteborgs kanske trendigaste kvarter, utanför Artilleristallet på Magasinsgatan.

  14–15 DEC