Köp ditt Göteborg City Card på goteborg.com

Vuxen: 24h 375 kr / 48h 525 kr / 72h 675 kr.
Barn: 24h 245 kr / 48h 345 kr / 72h 435 kr.

Nu får du 10% rabatt när du bokar ditt Göteborg City Card här på goteborg.com. Erbjudandet gäller tom. 30 juni.
Ange rabattkod GCCsommar2016 i kassan.

Var köper jag mitt City Card?

Du kan köpa ditt kort här på goteborg.com eller på någon av stadens turistbyråer, utvalda återförsäljare eller på flygplatsen. Om du handlar på goteborg.com väljer du själv om du vill hämta kortet på Turistbyrån, alternativt skickas det till din hemadress mot en fraktkostnad. Köp- och leveransvillkor hittar du här.

Barnkort gäller för alla under 17 år och max fyra barnkort kan köpas per vuxenkort. Skolklasser och ungdomsgrupper hänvisas till goteborg.com/skolresan.

Museum, sightseeing & massor av aktiviteter

Nedan hittar du alla de aktiviteter och nöjen som ingår i Göteborg City Card. Dessutom hittar du erbjudanden i regionen och bonusar lite längre ner på sidan.

Kontrollera gärna öppettiderna eftersom de kan variera efter säsong.

Kollektivtrafik och parkering ingår

Kollektivtrafik

I ditt Göteborg City Card ingår alltid fri kollektivtrafik. Du åker gratis på bussar, spårvagnar, tåg och båtar som körs av Västtrafik i: Göteborg, Ale, Alingsås, Bollebygd, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mark, Mölndal, Orust, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö.

Parkering

arkera gratis på ett urval av kommunens p-platser med det medföljande parkeringskortet. Kartan visar de största av Göteborg Stads Parkerings AB (P-bolaget) p-platser där kortet gäller. Observera att det endast gäller avgiftsbelagda besöksplatser.

Du parkerar även fritt på gatuparkering i stan där parkeringsautomaterna är märkta med texten TAXA följt av siffra 1-7, 22 alternativt A.

Observera att på vissa platser är den tillåtna parkeringstiden begränsad. På t.ex. "TAXA A" får du parkera max 30 minuter på vardagar, inklusive lördagar, mellan 8.00-22.00.

Parkeringskortet

För att parkeringskortet skall vara giltigt måste bilens registreringsnummer, datum och tid vara ifyllt med bläckpenna på framsidan av kortet. Placera det väl synligt i framrutan. Göteborg & Co tar inte ansvar för felparkeringar.

Mer information hittar du på p-bolaget.goteborg.se. Det finns även en nerladdningsbar karta över de parkeringar som är inkluderade i kortet.

Shoppingerbjudande

Göteborg har fantastisk shopping och med Göteborg City Card får du rabatthäften som gäller i Nordstan, Arkaden och innerstaden. De hämtas på turistbyrån i Nordstan eller vid Kungsportsplatsen.

2 för 1 på Flygbussarna

Res mellan centrala Göteborg och Landvetter. Gäller när du köper biljett ombord med kredit- eller kontokort och ett giltligt Göteborg City Card.

Mer information på flygbussarna.se.