Spendera en helg på ett av stadens designhotell eller få en glimt av gamla tiders jul på ett pittoreskt pensionat i skärgården. Julshoppa i de stora varuhusen eller välj något unikt från en julmarknad eller en trendig designbutik. Ta en varm choklad i mysiga Haga eller unna dig en helkväll på någon av stadens restauranger. I Julstaden Göteborg får du massor av julstämning när du skapar din alldeles egna julstory!

Dela med dig av din egen julstory

Ladda upp dina bilder på Instagram och tagga med #gbgjulstories för att dela med dig av dina egna upplevelser av Julstaden Göteborg.

Instagram #gbgjulstories

Boka ditt Göteborgspaket

I paketet ingår hotell, frukostbuffé och Göteborg City Card som ger dig fri entré till massor av nöjen som Jul på Liseberg, flera av stadens museum och mycket mer. Dessutom åker du gratis med spårvagn, buss och båt och parkerar gratis på många platser i staden.

Boka

Höjdpunkter i Julstaden Göteborg

Julstaden Göteborg bjuder på mängder av härliga marknader, shower och andra evenemang. Varför inte besöka marknaden på Jul på Liseberg eller Kronhuset? Kanske lyssna till den sjungande julgranen eller titta på den spektakulära filmshowen vid Götaplatsen.

Göteborg City Card

Med Göteborg City Card får du fri entré till mängder av nöjen, sightseeing, utflyktsmål och museer. Parkering samt resor med spårvagn, buss och båt ingår. Du får också förmånliga shoppinghäften med bra rabatter i utvalda butiker. Maxa din vistelse i Göteborg.