Öppettider

Sommarsäsongen 2016

Öppet 23 april - 9 oktober, öppet dagligen 25 maj - 21 augusti.

Halloween på Liseberg

Öppet mellan 21 oktober och 6 november.

Jul på Liseberg 2016

Öppet mellan 18 november och 30 december.

På Lisebergs hemsida hittar du mer detaljerade öppettider.

Göteborg City Card

Vill du slippa stå i kö? Med Göteborg City Card kan du gå in "mellan de rosa tornen i Lisebergs huvudentré (direkt genom de stora grindarna) där du scannar ditt kort och sedan köpa ditt åkpass inne i parken.

En fri entré ingår med Göteborg City Card.

Tillgänglighet

Läs mer om tillgänglighet på Liseberg här.

Kontakt

Adress: Örgrytevägen 5
Hållplats: Liseberg
Telefonnummer: +4631400100
E-post: kontakt@liseberg.se
Hemsida: http://liseberg.se/

Nyheterna 2016 är den högtflygande upplevelsen AeroSpin, barnens Blomsterkarusell, lekplatsen Barnens paradis och så klart hela området där de tre nämnda nyheterna finns: Lisebergs trädgårdar. Det nya området på kullen i nöjesparken utgör hela  6 300 kvadratmeter av grönska och plats för lek.

Åkattraktioner för alla smaker

Se till att ha rejält med tid, för här finns massor att göra. Vad sägs om Skandinaviens längsta och snabbaste berg- och dalbana Helix eller Mechanica som snurrar 360 grader – 30 meter upp i luften? Här finns också Europas högsta fritt-fall-attraktion AtmosFear och Balder, som utnämnts till Världens bästa berg- och dalbana i trä av internationella experter. I Kaninlandet bor Lisebergskaninerna och de kramar gärna stora som små, mellan åkturerna i barnkaruseller som Flygis, Cyklonen eller de klassiska Kaffekopparna.

Är du inte så förtjust i snabba åk? Lugn, det finns flera restauranger, kaféer, spel, butiker och vackra trädgårdar att upptäcka. Sommartid har parken ett fullspäckat konsertprogram.

Det är inte bara sommar och jul som gäller på Liseberg. Hösten 2015 var det premiär för en ny Halloween-säsong på Liseberg, med gott om kalla kårar och pirr i magen. Innanför dörrarna väntade godisregn, discodans och snurriga karuseller, men också hårresande skräckhus och hisnande berg- och dalbanor. Jul på Liseberg öppnar i november och lockar med julmarknad, nöjen och vintervakna karuseller.

Liseberg har två stjärnor i Michelin Green Guide.