Tina Mehrafzoon leder Sveriges största musikgala för fjärde året i rad och den här gången gör hon det tillsammans med skådespelaren och musikälskaren Adam Pålsson. P3 Guld arrangeras på Partille arena utanför Göteborg och direktsänds i både P3 och SVT1. Det blir den 16:e galan i ordningen. I nio olika kategorier prisas de artister som utmärkt sig mest genom året och det bjuds på unika liveuppträdanden, som både summerar året som varit och som också vänder blickarna mot framtiden och musikåret som precis har börjat. 

P3 Guld genomsyras av kärlek till den breda och smala musiken och priser delas ut i totalt nio olika kategorier. Vilka av årets aktuella artister som har nominerats till de nio prestigefyllda priserna offentliggörs den 30 november.

För andra året i rad arrangeras P3 Guld på Partille arena utanför Göteborg. Musikfesten inleds redan klockan 18.00 med en förfest i finaste P3 Guld-skrud med mingel, P3-profiler, dj:s, livemusik och allmän pepp inför kvällens stora gala. Förfesten ingår i P3 Guld-biljetten.

Grymma liveframträdanden

Artister som uppträder på P3 Guld-galan presenteras löpande. Hittills har följande artister presenterats:

Silvana Imam
Janice
Tove Styrke
Sarah Klang
Kapten Röd
Lamix
Molly
Human
Jirell

 

Läs mer och köp biljetter

Du hittar mer information på partillearena.se