Logga inStäng

Fyll i din epostadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Registrera användareStäng

 • Velkommen til Göteborg

  Velkommen til Göteborg

  I denne lille storby på Sveriges vestkyst er alting tæt på. Uanset om du vil opleve stilheden på en skærgårdsø, ny spændende kultur, hyggelig byvandringer eller en hel aften med mad og forlystelser, kan du være sikker på, at Gøteborg har noget for dig.


  Udvalget af shopping og fornøjelser giver en fornemmelse af storby, men når det gælder atmosfære og mennesker har Gøteborg bevaret sin lillebycharme.

 • Top-10-Liste

  Top-10-Liste

  Turistkortet Gøteborg City Card er det perfekte adgangskort, når du vil have så meget som muligt ud af dit besøg i Gøteborg. Du får gratis adgang til masser af forlystelser, udflugtsmål og museer. Sightseeingture og parkering indgår samt rejser med sporvogn, bus og båd. Desuden får du fordelagtige rabatter i udvalgte butikker og restauranter. Vores top-10-liste viser de mest populære vinterattraktioner, som indgår i Gøteborg City Card.

 • Gøteborg - en madoplevelse

  Gøteborg - en madoplevelse

  Fine råvarer, et godt samarbejde, opfindsomme kokke med åbne sind og en stærk fornemmelse for den svenske smag. Det er nogle af årsagerne til, at Gøteborger en af Europas førende madbyer. Ikke mindre end fem restauranter har fået stjerner i den prestigefyldte Guide Michelin. Men her kan du også spise godt for små penge.

 • Shopping

  Shopping

  Gøteborg er en livlig shoppingby med det meste inden for gåafstand. Her er en sjov blanding af moderne varehuse, gallerier og passager med små butikker. Det er trendy, klassisk, sjovt, nødvendigt, eksklusivt og billigt.

 • Hvad sker der i Göteborg?

  Hvad sker der i Göteborg?

  I begivenhedskalenderen kan du se, hvad der sker under dit besøg i Göteborg. Vælg blandt musik, sport, kultur, teater, festivaler samt børne- og familiearrangementer.

 • Shoppinginspiration i vores magasin

  Shoppinginspiration i vores magasin

  I vores shoppingmagasin kan du læse om udvalgte butikker inden for tøj, design og indretning. Læs også historien om Nudie Jeans og de unge designere i Fresh Fish.

 • Cityguide Gøteborg

  Nu har vi introduceret den officielle cityguide for Gøteborg til iPhone. I denne app kan du planlægge dit besøg, oprette dine egne favoritlister, og når du er i byen, kan du bruge dens funktioner til at se, hvad der ligger tæt på dig.

  DOWNLOAD I APP STORE »

 • Nogle spørgsmål?

  Nogle spørgsmål?

  På Gothenburg Tourist Centre kan vi besvare dine spørgsmål og sørge for, at du får mest muligt ud af dit besøg. Vi har to afdelinger i det centrale Göteborg, som holder åbent næsten alle årets dage. Du kan også besøge os på Facebook og Twitter.