Logga inStäng

Fyll i din epostadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Registrera användareStäng

 • Velkommen til Göteborg

  Velkommen til Göteborg

  I denne lille storbyen på Sveriges vestkyst er det kort vei til alt. Uansett om du vil oppleve stillheten på en skjærgårdsøy, ny spennende kultur, koselige spaserturer i byen eller en helaften med mat og fornøyelser, kan du være sikker på at Gøteborg har noe for deg.


  Tilbudet av shopping og fornøyelser gir følelsen av en storby, men når det gjelder atmosfæren og menneskene, har Göteborg beholdt sin småbysjarm.

 • Reiseinspirasjon

  Reiseinspirasjon

  Bla i vår sommerkatalog. Den er spekket med spennende tips og inspirasjon før din reise til Gøteborg.

 • Shoppinginspirasjon

  Shoppinginspirasjon

  Gøteborg er en livlig shoppingby med det meste innen gangavstand. Her finnes det en fin blanding av moderne varehus, gallerier og passasjer med små butikker. Det er trendy, klassisk, morsomt, nødvendig, eksklusivt og billig.

 • Smak av Gøteborg

  Smak av Gøteborg

  Fine råvarer, et godt samarbeid, oppfinnsomme kokker med åpne sinn og en sterk følelse for den svenske smaken. Det er noen av grunnene til at Gøteborg er en av Europas fremste matbyer. Hele fem restauranter har fått stjerner i prestisjefylte Guide Michelin. Men her spiser du meget godt selv med et lite budsjett.

 • Top-10-Liste

  Top-10-Liste

  Turistkortet Gøteborg City Card er det perfekte kortet for deg som vil få mest mulig ut av ditt besøk i Gøteborg. Du får fri entré til en rekke fornøyelser, utfluktsmål og museer. Sightseeingturer og parkering inngår samt reiser med trikk, buss og båt. Du får også fordelaktige rabatter i utvalgte butikker og restauranter. Vår topp 10-liste viser de mest populære sommerattraksjonene som inngår i Gøteborg City Card.

 • Hva skjer i Gøteborg?

  Hva skjer i Gøteborg?

  I evenementskalenderen ser du hva du kan gjøre under ditt besøk i Gøteborg. Velg blant musikk, sport, kultur, teater, festivaler og barne-og familiearrangementer.

 • Cityguide Gøteborg

  Nå har vi sluppet den offisielle cityguiden for Gøteborg til iPhone. I appen kan du planlegge besøket ditt og lage egne favorittlister. Når du har ankommet byen, kan du benytte deg av ulike funksjoner for å se hva som finnes i nærheten av der du er.

  LAST NED I APP STORE »

 • Har du spørsmål?

  Har du spørsmål?

  På Gothenburg Tourist Centre kan vi svare på det meste og hjelpe deg med å få størst mulig utbytte av oppholdet i byen. Vi har to sentre i det sentrale Gøteborg som er åpne nesten alle dager i året. Du kan også besøke oss på Facebook og Twitter.