David och KakanVAD GÖR ER TILL ETT SÅ BRA RADARPAR?

Kakan: David och jag hade ju knappt träffats innan inspelningen, men det visade sig vara matchningen från gudarnas rike. Både David och jag är bjussiga och uppskattar varandra. Det vore lögn att säga att vi inte båda vill stå i centrum, men vi passar så bra ihop att stå i centrum tillsammans, och det känns ovanligt.

David: Jag tror det är för att vi är lika på så sätt att vi aldrig kan sluta tramsa och att vi alltid vill ha roligt. Så trots att det var tidiga morgnar och sena kvällar så fnissade vi oss igenom alltihop. Och jag tror det märks att vi hade genuint roligt på riktigt. Vi ville aldrig att det skulle ta slut!

VAD ÄR ERA STARKA RESPEKTIVE SVAGA SIDOR?

David: Kakan är totalt orädd för att interagera med folk – jag hade ALDRIG vågat börja gorma på fiskauktionen och försöka ropa in fisk som hon gjorde. Eller börja gaffla med nån på spårvagnen. Å andra sidan är hon riktigt dålig på höga höjder så där fick jag kliva in och visa var skåpet ska stå. Och jag började faktiskt inte alls grina.

Kakan: David är rolig på ett smart sätt och har samma fallenhet för upprepningshumor som jag. Han är riktigt bra på att jobba 16 timmar per dygn och fortfarande komma med bra idéer klockan 01.30 på Yaki-Da. Hans svagaste sida måste vara att han skrattar åt allt jag säger.

David och Kakan cyklar med Styr och Ställ

BERÄTTA OM ERA ROLIGASTE MINNEN FRÅN INSPELNINGEN.

Kakan: Kanske när vi tog över fiskauktionen och jag lyckades charma in mig på 80-åriga fiskegubbar som var riktigt svåra att närma sig. Men det var också kul att köra Paddan, mata apor och sengångare. Eller när jag tvingade David att åka den vidrigaste attraktionen på Liseberg.

David: När vi åkte runt i en gammal PV och sjöng med Niklas Strömstedt. Vi sjöng bland annat en GES-låt och det kändes nästan som att Niklas var sugen på att starta ett nytt band (HSS?) med oss, även om han inte sa det rakt ut. Vi får se, vi har ju så mycket annat att stå i.

LEVDE GÖTEBORG OCH GÖTEBORGARNA UPP TILL ERA FÖRVÄNTNINGAR?

David: Med råge! Vi gjorde så mycket kul och träffade så mycket kul och snällt folk.

Kakan: Jag har haft tudelade meningar om den här staden, men jag lämnade Göteborg med en enorm kärlek och vemod. Jag ville stanna. Vädret var på topp och jag tror inte vi mötte nån som försvårade vårt uppdrag. Alla var verkligen gulliga och hjälpsamma. Det finns en nyfikenhet i Göteborg som jag hade missat.

David och Kakan under träd

VAD SKULLE NI VILJA GÖRA I GÖTEBORG SOM INTE HANNS MED DEN HÄR GÅNGEN?

Kakan: För mig är Göteborg en idrottsstad så jag skulle vilja gå på Partille Cup, eller en fotbollsmatch. Konsten tycker jag vi borde undersöka mer också! Jag är inte heller främmande för fler restauranger.

David: Nästa gång jag kommer till Göteborg vill jag gå in i Alfons Åberg-huset, äta på vRÅ, Kometen, Koka och Juan Font - minst! Och åka Lisebergsbanan på Liseberg.

Göteborgspaketet - boende, frukost & Göteborg City Card

Göteborg City card

Maxa din vistelse i Göteborg med Göteborgspaketet – det bästa sättet att uppleva staden. Få fri entré till mängder av allt det bästa staden har att erbjuda och mycket mycket mer.

Boka här