Vänligen notera att tiderna kan ändras, för att vara säker på att kvällens quiz arrangeras, se arrangörerns hemsida eller sociala medie-konto. 

Klassiskt brittiskt pubquiz i Majorna

Red Lion är en populär pub nära Mariaplan i charmiga Majorna. Här tävlar du i deras återkommande quiz på måndagar klockan 19:00. The Red Lion rekommenderar att du bokar bord för att vara säker på att få plats.

När: Måndagar, 19:00
Var: The Red Lion, Mariagatan 11

Imponera i filmkunskap på Danilos quiz

Danilo är en restaurang i anslutning till biofgrafen Filmstaden Bergakungen. Om du är vass på underhållning och kändisvärlden kan du med fördel ta dig av deras quiz som hålls på tisdagar klockan 19:00.

När: Tisdagar, 19:00
Var: Danilo, Skånegatan 16B

Roligt och avslappnat på Skål! i Vasastan

Skål! är en bar bara ett stenkast från Avenyn, i stadsdelen Vasastan. Familjär stämning kännetecknar puben, som bjuder in till quiz varje onsdag klockan 19:00.

När: Onsdagar, 19:00
Var: Skål!, Storgatan 16

Trevlig torsdag tillsammans på Odyssea In Loco

Vasa är fullt av roliga restauranger och barer, på hörnet mot Storgatan hittar du en av dem, Odyssea In Loco. Gör din torsdag lite mer spännande genom att tävla i deras quiz som börjar klockan 20:00.

När: Torsdagar, 20:00
Var: Odyssea In Loco, Viktoriagatan 2A

Quizza med Jimmy och Mike på Vasaplatsens Brygghus

I Vasastan finns det gott om pubar, barer och quiz! På Vasaplatsens Brygghus hittar du varje torsdag Jimmy och Mike som med 40 frågor om allt mellan himmel och jord, gör att det tål att tänkas till. Quizet drar igång klockan 19:00 med chans till finfina priser, varje torsdag!

När: Torsdagar, 19:00
Var: Vasaplatsens Brygghus, Vasaplatsen 2

 

Har vi glömt ditt favoritquiz? Maila oss på redaktionen@goteborg.com