Teg Publishing firar tio år som katalysator, bokförlag, skivbolag och medieproduktionsbolag som producerar och publicerar böcker, musik, film och poddradio. Alltid hög klass och med en förkärlek till energierna från de norra delarna av landet.

Kvällens program och gäster

Lägg dig ner. Låt tankarna vandra bort eller somna helt till ett framträdande om tillståndet mellan dröm och vakenhet. Verket består av improvisatorisk pianomusik och liveteckning som projiceras i rummet.

Pianisten Anders Teglund släppte under 2019 albumen “Björkris I” och “Björkris II” om livet i en hyresrätt. Han gör många hemma hos-konserter i människors vardagsrum, och där brukar publiken ibland somna efter en stund. Underbart, tycker han, och uppmanar till djupaste avslappning under konserterna.

Sara Granér är serietecknare, illustratör och konstnär. I år är hon aktuell med nya boken “Allas lika mellangärde” som ges ut på Galago. Hon har på senare år gjort en del verk för scen, den hyllade dockteatern “En idiot ibland oss” på Malmö Dockteater och liveföreställningen av senaste boken “Blixt från oklar himmel” som framförts tillsammans med kontrabasisten Brita Björs. I denna livesättning målar Sara abstrakta bilder som vaggar publiken in mot sömnens land.

Information

Här kan du läsa mer.