Boka Arken Hotel & Art Garden Spa

Boka ett brett utbud av boenden och paket direkt från hotellets officiella hemsida.

Tänk en lugn oas men ändå närhet till stadens utbud. Tänk energi, inspiration och aktivitet men ändå avkopplande, exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld.

På Arken Hotel & Art Garden Spa har man gjort sitt allra yttersta för att skapa en plats där det är gott att bara vara. Där du som gäst ska kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten.

Det finns också en hel del att upptäcka i och runt om hotellet. Ta en promenad på den fina naturtomten eller upptäck omgivningarna på två hjul. Cykeln lånar du av hotellet.

Hotellets köket erbjuder en varierad meny året runt, med det allra bästa som säsongen har att erbjuda. Drivkraften ligger i att alltid välja det genuina och lokala.

Art Garden Spa

Art Garden Spa är som en egen värld av njutning med gott om fria ytor och havet som fond. Här kan du njuta av bad i varma källor, vitaliserande vattenmassage, bastubad och vilsamma oaser såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni. Observera att inträde till spa ej ingår i logibokning, endast då det är specificerat på bokningsbekräftelsen.

Hotellet är medlemmar i Svenska Möten och Svenska Spahotell. De har miljöcertifierats av Svanen och certifierade av Premium Safe Hotel.

Kontakt

Adress: Nordatlanten 100
Telefonnummer: 031-726 25 00
E-post: info@arkenhotel.com
Hemsida: http://www.arkenhotel.com/art-garden-spa