City Photo Tour drivs av två mycket hängivna fotografer från Sverige, Max Gennel och Patrik Lindqvist. De båda fotograferna finner sin inspiration i både vardag och jobb, i allt från bröllop till actionfotografering. Duon håller också föreläsningar och utbildningar inom fotografi.

Under eller efter turerna kan du alltid skicka ett vykort genom tjänsten Postify, mottagaren får då ett riktigt vykort sänt till sig med din bild eller så finns färdiga motiv att välja på.

Boka din sightseeing tur med City Photo Tour

Best of Gothenburg

City Photo Tour tar dig med på en inspirerande fototur i Göteborg där du får lära dig hur du tar vykortsliknande bilder. På turen har ni en guide som känner till staden och visar bra fototips.

Du får historier från förr och nu berättade med en personlig touch. Att promenera runt i staden genom gränder, förbi torg, över broar och platser som du bara måste se är fantastisk när du har en egen fotograf med dig som visar hur du utvecklar ditt fotograferande.

Gothenburg by night

En stad som Göteborg med en historia av sjöfart och vatten är fantastisk om natten. Svepande panoraman, reflektioner i vattnet som avspeglar Göteborgs fantastiska arkitektur. Under kvällen passerar vi kända landmärken som Operan och Feskekörka.

Vidare går turen via gränder, kanaler, torg för att sedan vända in mot centrala delarna av staden och vidare utmed vallgraven. Du som deltagare kommer att bli inspirerad av staden nattetid med ljusspår från bilar och spårvagnar. City Photo Tour visar hur du på ett kreativt sätt tar bättre kvällsbilder med hjälp av både ficklampor och naturligt ljus.

Slottskogen med svensk frukost

Ta chansen att fånga det magiska ljuset genom att följa med oss på en mycket spännande tur i gryningen. Naturen och djuren är i centrum under denna morgon tillsammans med fotografering.

Att gå ut tidigt medan staden fortfarande sover, strax innan allt vaknar till liv är en underbar känsla. Ett tomt Göteborg med några flanörer på väg hem i gryningen. Då ger du dig in i Slottsskogen för att njuta av natur och djur. Sakta och tyst går ni för att inte störa livet i skogen. I det vilda är djurlivet rikt på både harar, rådjur och en mängd olika fågelarter. På turen har guiden som även är en van fotograf förberett en svensk frukost lagom till soluppgången. Avnjut nybryggt kaffe och det magiska ljuset med City Photo Tour.

Kontakt

Telefonnummer: +46 761 822242
Hemsida: http://cityphototour.com/