Möteskalendern


I möteskalendern finns information om större beslutade möten i Göteborg.

Delta i aktiviteter

Undersök vilka aktiviteter (mässor/workshops/roadshows/säljresor), som Göteborg & Co Möten arrangerar eller deltar i, som skulle passa ditt företag.


Göteborg & Co Möten medlemsmöte

Det årliga medlemsmötet är ett gyllene tillfälle att uppdatera sig på vad som händer i mötesstaden Göteborg samt nätverka med andra medlemmar.


Nätverket

Lär känna andra medlemmar för att hitta nya möjligheter till produkt-/serviceutveckling och samarbeten.


Prata med oss

Vi pratar med potentiella kunder varje dag och behöver veta så mycket som möjligt om ert erbjudande för att kunna marknadsföra er på rätt sätt. Besök eller ring oss gärna om ni har frågor eller använd oss som bollplank. Tänk på att vi har ett mycket stort nätverk, såväl lokalt som nationellt och internationellt.


Uppdatera anläggningsinformation samt bildmaterial

Rätt anläggningsinformation ger oss större möjligheter att marknadsföra er anläggning (hotell, konferens, restaurang) på bästa sätt. I vår venue finder är hotell- och konferensanläggningar sökbara för potentiella mötesköpare. Det är önskvärt att ni har engelskspråkig information på er hemsida då många besökare är internationella. Se till att vi har de senaste bilderna och rättigheter att använda dem i marknadsföringssyfte.

Uppdatera kontaktinformation

Era uppgifter används i marknadsmaterial och för vidareförmedling av förfrågningar mm. Alla medlemmar finns också listade på vår webbsida med hyperlänk till egna hemsidan. Största delen av medlemskommunikationen sker genom er utsedda kontaktperson. 

 

Uppdatera din information

Maila oss för att uppdatera din kontaktinformation eller skicka en förfrågan om anläggningsinventering.