Göteborg & Co Möten har ett mycket väl fungerande samarbete med nätverket Smaka på Göteborg där cirka 40 restauranger är anslutna. Dessa restauranger har en gemensam ambition att se till att matgästerna ska få en oöverträffad kulinarisk upplevelse och de hjälper gärna till med att komponera ett skräddarsytt koncept för ert möte. Krögarna kan också utforma specialerbjudanden som passar speciellt för ditt program, tillfälle och de inbjudna.

I Göteborg finns det nya frestelser runt varje hörn. God mat, drinkar och gott sällskap. Fisk- och skaldjur är högt rankade västkustspecialiteter tack vare läget vid havet. Göteborg har flest förstklassiga restauranger per person i Skandinavien och fem restauranger har för närvarande en stjärna i Guide Michelin. Göteborg är också den enda svenska stad som är med i det internationella gastronomiska nätverket Delice.

Alla restauranger som är anslutna till Smaka på Göteborg är för närvarande i färd med miljöcertifiering som ska vara klar 2016. Vi står redan i frontlinjen för källsortering, kompostering och återvinning, men vi vill ta det till nästa nivå. Säsongsanpassade menyer, ekologiska och lokala produkter är redan standard.

På den här sidan hittar du ingångar till några av alla de restauranger som finns i Göteborg. För konkreta tips och skräddarsydda lösningar, kontakta gärna Göteborg & Co Möten.