Evertrek

Evertrek arbetar normalt sett med cykel- och vandringsresor i Sverige och runt om i världen. I sommar hyr man även ut cyklar till turister i Göteborg som vill ha en bra cykel i några dagar. Utlämning av cyklar kommer ske vid Comfort Hotel på Skeppsbroplatsen, men de kan även leverera till andra platser i Göteborg. Läs mer på Evertreks hemsida här.

Rentbike

Hos Rentbike har du stora valmöjligheter när det kommer till att hyra cykel. Välj mellan exempelvis elcykel, mountainbike, landsvägscykel eller en vanlig stadscykel. Rentbike ger dig möjlighet att få cykeln utkörd till den plats du vill, eller så hämtar du upp den på plats, på Comfort Hotell. Hjälm och lås ingår alltid.
Rentbike.se/

 

Cykelkungen

Olskrokstorget
www.cykelkungen.se
Cykelkungen ligger i Olskroken, strax öster om centrum. Här kan du hyra vanliga standardcyklar, hybridcyklar och barncyklar. Tillbehör som hjälm erbjuds också.

Bike Tour Gothenburg & Rental

Kungsgatan 7B
www.facebook.com/biketourgothenburg
Bike Tour Gothenburg & Rental, som ligger på Kungsgatan i innerstan, erbjuder både guidade turer och hyrcyklar. Besök deras facebooksida eller ring 073-502 06 12 för mer info.

Paolos Cykel Hönö/Öckerö

Öarna i norra skärgården är som gjorda för cykling. Landskapet är vackert och det är lätt att ta sig runt mellan de olika öarna med hjälp av broar och färjor. Hyrcykelns serviceställen hittar du på Öckerö Hamncafé, Fotö Hamncafé, Turistbyrån i Hönö Klåva och vid Hönö Pinans färjeläge. Läs mer här.