Boka Elite Park Avenue Hotel

Boka ett brett utbud av boenden och paket direkt från hotellets officiella hemsida.

Hotellet har 317 rum, 16 konferenslokaler och festvåning. Här blandas klassisk inredning med senaste teknik, för att möta kraven på ett modernt fyrstjärnigt hotell.

Alla rum är utrustade med minibar, förvaringsbox, hårtork och vattenkokare samt har tillgång till WiFi. Alla rum har dessutom en multimedia anläggning med brett utbud av olika filmer och musik. Det är också möjligt att använda Internet genom TV:n. Våra rum rymmer som mest 2 vuxna och 2 barn.

Hotellet har en härlig wellnessavdelning, Elite Wellness. Detta är en oas som erbjuder gym och personlig träning, sköna hud- och kroppsbehandlingar samt relaxavdelning. Det är fritt inträde till gym och relaxavdelning för hotellets gäster. I Elite Wellness råder åldersgräns på 16 år.

Kommer du i bil så erbjuder hotellet obevakad parkering utomhus, de tar hand om bilen och parkerar den åt dig.

På hotellet finns At Park som är en restaurang, bar och naturlig mötesplats för Göteborgare och gäster. Lördagar och söndagar erbjuds en stor kontinental buffé med varma och kalla rätter. Dessertbordet dignar av färsk frukt och sötsaker. I huset även nattklubben Locatelli och puben Bishops Arms.

Kontakt

Adress: Kungsportsavenyn 36-38
Hållplats: Valand
E-post: info.parkavenue@elite.se
Hemsida: https://www.elite.se/sv/hotell/goteborg/plaza-hotel/