Hoppa till innehåll

Familj

Brats Carnival

Queer cirkuspunk för hela familjen. En timme gränslös kärlekskabaret med ”more is more”-attityd, rosa glittriga monster och akrobatik.

Briefs Factory / Riksteatern

När världsstjärnorna från australiensiska kompaniet Briefs Factory kommer till Sverige gör de det med ett bang! En timme gränslös kärlekskabaret med ”more is more”-attityd som varvar rosa glittriga monster och hopprep med rubiks kub och akrobatik. En genderbending resa som lockar fram din inre diva likväl som en hyllning till konsten att våga vara sig själv.

Alla tidigare superhjältar kan slänga sig i väggen – det här gänget kommer garanterat stå överst på listan framöver. Med på Sverigeturnén är också den hyllade svenske skådespelaren och dragartisten Robert Fux.

Briefs Factory syns frekvent på scener i London, Paris, New York och inte minst i Australien. De turnerar över hela världen och är främst kända för att skapa late night cabaret för en vuxenpublik. Brats Carnival är den föreställning de önskar att de själva kunnat få se när de var barn.

På scen

Fez Faanana, Mark Winmill, Thomas Worrell, Brett Rosengreen, Louis Biggs, Dylan Rodriguez och Robert Fux

Produktion

Robert Fux Kostym – Gia Mitchell
Kreativ producent – Josefin Rosales

Föreställningen är en samproduktion mellan Briefs Factory, Cluster Arts och svenska Follow the Rabbit/Josefin Rosales och Riksteatern.