Hoppa till innehåll

Konsert

Cari Cari (AU)

Altenative psykpop från Australien till Nefertiti.

Det australiensiska bandet Cari Cari har tagit musikscenen med storm med sin unika fusion av rock, folk och elektronisk musik. Bandet har fått ett växande antal fans runt om i världen tack vare sin innovativa och nyskapande musik. Cari Caris musik är full av energi och kreativitet, och deras förmåga att blanda olika genrer och ljudlandskap har gjort dem till en av de mest spännande musikgrupperna på scenen idag. De har redan uppträtt på flera stora festivaler runt om i världen, inklusive Roskilde Festivalen och Glastonbury. Bandet består av sångerskan och gitarristen Stephanie Widmer och trummisen Oliver Welter.

Bandets senaste album, ”Anaana”, har mottagits positivt av både kritiker och musikälskare. Albumet innehåller tio originallåtar, var och en med sin unika karaktär och känsla. Från den hypnotiska basgången på ”Summer Sun” till den sprudlande elektroniska ljudbilden på ”Out of Sight”, har Cari Cari skapat en musikalisk resa som tar lyssnaren på en emotionell berg- och dalbana.

Bandet har en spännande turné framför sig, där de kommer att uppträda på flera stora festivaler runt om i världen. I augusti besöker de Nefertiti!