Hoppa till innehåll

Show

Christmas Magic at Jacy’z Big Stage

Luta dig tillbaka och låt dig förtrollas när Jacy’z slår upp dörrarna till vinterns julshow i Big Stage.

Den 16 november slår Jacy’z upp portarna till vinterns mest spektakulära julshow på Sveriges nyaste nöjesarena Big Stage!

Luta dig tillbaka och låt dig förtrollas när vi slår upp drömmarnas dörrar till Christmas Magic at Jacy’z i Big Stage – Det blir en kväll där kärleken till musik och magi sammanflätas till en live-upplevelse med inspiration från Paris, London och New York.

På scen står neuromagikern och internationella entertainern Rufus Wiena tillsammans med Jacy’z egna soulfunkiga storband och artisten Caspar Camitz. Det 8 manna- och kvinnostarka livebandet leds av internationellt prisbelönta Alexander Löfmark.

Rufus Wiena bemästrar konsten att sudda ut den fina gränsen mellan vad som är en dröm, verklighet och vad som är magi. Hur kan han lära sig 100 gästers namn på 20 minuter, vad betyder egentligen biohacking, lärde han Mexicos regering att läsa tankar och varför är han så övertygad om att det sjätte sinnet är otroligt? Var tog din klocka vägen förresten? Och allt detta kombinerat med livemusik och hits, soul och disco, kärlek och värme i en klubbig kväll med mat, service och dryck du älskar.

Christmas Magic at Jacy’z spelas på vår nya arena Big Stage under perioden 16 november t.o.m 16 december.

Varmt välkommen till en ny sorts dinner show du inte kommer glömma!

Åldersgräns: 18 år, 13–18 år i målsmans sällskap.