Hoppa till innehåll

Nycirkus

Cirque Alfonse

Cirque Alfonse tar oss med på en smått galen upptäcktsresa på deras kanadensiska farm, där både unga och gamla kan njuta av färden. Animal är en föreställning om cirkuslivet på landet som genomsyras av gruppens karaktäristiska charm, humor och värme.

Animals

Livet på landet visar sig vara både energiskt,  poetiskt och surrealistiskt när Cirque Alfonse uppträder. Ännu en gång har gruppen av familj och vänner som utgör Cirque Alfonse skapat en härlig cirkus helt ackompanjerad av specialskriven livemusik som de kallar “jordbruksfunk” – en oemotståndlig blandning av trad och soul.

Stora Teaterns publik har vid tre tidigare tillfällen haft chansen att bekanta sig med Cirque Alfonse. 2013 och 2015 var de här med skogshuggarcirkusen Timbre, sedan 2019 med den sakralt inspirerade Tabarnak. Efter att ha turnerat över hela världen är de äntligen tillbaka i Göteborg.

På scen

Antoine Carabinier Lépine, Julie Carabinier Lépine, Alain Carabinier, Jonathan Casaubon, Jean-Philippe Cuerrier, Justine Méthé-Crozat

Musiker

Josianne Laporte, David Simard, Guillaume Turcotte.

Produktion

Konstnärlig ledning: Julie och Antoine Carabinier-Lépine
Regi: Alain Francoeur
Originalmusik: David Simard
Scenografi: Nicolas Descoteaux
Ljusdesign : Nicolas Descoteaux
Kostymdesign: Geneviève Beauchamps
Akrobatisk rekvisitadesign: Sylvain Lafrénière
Ljudtekniker: Katie Sweeney
Ljustekniker: Jean-François Piché

Föreställningen Animal och dess turné har möjliggjorts med stöd av The Conseil des arts et des lettres du Québec och The Canada Council for the Arts.