Hoppa till innehåll

Show, stand up

Comedy Carnival

Sommarens roligaste nöje är tillbaka – en färgsprakande standup­upplevelse i tjugo städer med stor final på Skansen. Den rullande humor­cirkusen Comedy Carnival åter­vänder med en blandning av förra årets succé­komiker och ett gäng nya ansikten.

Kristoffer Appelquist

Äntligen tillbaka på standup-scenen! Kristoffer har med flera soloshower i bagaget och egna tv-program etablerat sig som en helt unik och folkkär röst inom svensk humor. En stor del av publiken känner honom också som tidigare programledare för satirprogrammet Svenska Nyheter eller som en av de tre programledarna i succépodden Kompaniet. Kristoffer har prisats för sin humor vid ett flertal tillfällen och är kanske den enda i årets lineup som uppträtt både för intagna på Kumla-anstalten samt för svenska soldater i Kosovo och Afghanistan.

Evelyn Mok

Medan standup-kollegorna jobbade för att slå sig fram i Sverige flög Evelyn till London och slog igenom där, på den plats i världen med kanske hårdast konkurrens bland standupkomiker. Där har ni Evelyn Moks kvalitetsstämpel. Evelyns cv är längre och mer skrytpackat än de flestas, hon har uppträtt i både svensk och brittisk tv, spelat huvudrollen i en serie på SVT samt nominerats för bästa sketchprogram på BBC Audio Awards. Närmast är hon aktuell i succéprogrammet IFS – Invandrare för Svenskar där hon har en återkommande plats i panelen. Evelyn bor sedan en tid åter i Sverige och turnerar 2024 över hela landet.

Magnus Betnér

Humorlegendar. Provokatör. Debattör. Komiskt geni. I över 25 år har Magnus Betnér rört upp känslor. Med fler föreställningar och fler lappar på luckan än landets övriga komiker tillsammans så är Magnus Betnér fortfarande långt från mätt. Är 2024 ute på mastodont-turnén Bränner ned huset med Nisse Hallberg och kommer i sommar delta på samtliga datum av Comedy Carnival. I vinter ingår han i ensemblen för pjäsen »Tomten är far till alla barnen«. Vem behöver semester?

Messiah Hallberg

Sin generations bästa standupkomiker brukar Messiah Hallberg beskriva sig själv som. Kanske har han rätt. Med en enorm integritet och en arbetsmoral få kan matcha så har Messiah sedan debuten blivit ett känt ansikte i tv och en lika känd röst i podd och radio. Ifjol tog Messiah även över programledarskapet i Svenska Nyheter på SVT och efter några säsonger kan han nu även kalla sig folkkär.

Nisse Hallberg

Svensk standups bäste och mest transparenta storyteller. Det finns ingen brist som Nisse inte tar med sig upp på scenen. För det är just där tillkortakommanden skall ventileras och skrattas åt. Och det finns mycket av den varan. Nisse hörs i flera egna poddar, till exempel »Kafferepet« och »Nisse å den där äldre«. 2022 vann Nisse pris för Årets Föreställning på Standupgalan för soloshowen »Tomten Är Ensam«. Turnerar våren 2024 landet runt med turnén »Bränner ner huset« med Magnus Betnér.

Det är 18 årsgräns på evenemanget, men ungdomar under 18 år kan följa med i målsmans sällskap.

Restaurang Live

Trädgår’ns restaurang inför alla konsertkvällar! – Matbiljett bokas via Caspeco, se nedan.

Boka

Meny