Hoppa till innehåll

dans

Dans vid Packhuskajen

Under två kvällar kommer du att kunna svänga om till några av Sveriges absolut största och mest omtyckta dansband.

På torsdag kan du dansa till:

Lasse Stefanz

Nordens största dansband som har spelat countryinfluerad dansmusik i över 50 år. De har sålt miljontals skivor, vunnit flera Grammisar och ett otal Guldklavar. De har även medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program.

Framed

Fem män från Västkusten, bandet började spela ihop 2008. De spelar kända låtar som folk tycker om att lyssna och dansa till. Framed bjuder på dansmusik blandat med country och rock’n’roll.

På fredag kan du dansa till:

Lars-Kristerz

Vann dansbandskampen 2008 och turnerar över hela Sverige. De har släppt sju skivor, fått tre platinaskivor, en dubbel platina, en guldskiva, flera Guldklavar och en Grammis.

Bhonus

Från Sätilatrakten, bandet har spelat härlig musik sedan 1972. Bhonus har medverkat i en mängd TV-program såsom, Bingolotto, Lördans, Dansbandslåten, Sikta mot stjärnorna, (som Beach Boys). Bland det största Bhonus har gjort är sin Beach Boys show på Hollywood Palladium i Los Angeles.

Medverkande

Bjarne Lundqvist – Konferencier

Dansbandskvällarna är möjliga tack vare en satsning från Göteborgs Stad på aktiviteter för göteborgarna under sommaren 2022.