Hoppa till innehåll

Mordgåta och middag

Deckargåtan – I grevens otid

Fyra akter, trerätters middag och en spännande deckargåta på GTS Konferens & Festvåning.

Mellan varje akt serveras det en maträtt och mellan akt tre och fyra får alla åskådare gissa vem de tror är mördaren. I akt fyra spelas lösningen upp med vem som är den skyldige och det dras en lycklig vinnare ibland dem som har lyckats avslöja mördaren! Allt framförs av rutinerade skådespelare.

I Eventligans nya och spännande deckargåta får du följa dramatiken kring Greve Samuel Af Ugglas och hans familj under 1700 talet. Förutom Grevens familj och tjänstefolk får du också möta läkare och länsmän och följa med på en historia med många tvister där handlingen vänder snabbt. Det handlar både om relationer, pengar, politik, stöld och förstås mord!

En mängd olika karaktärer blir inblandade i historien och frågan är om du kommer att kunna avgöra vem av dem som är den skyldige. Historien bjuder förutom en stor dos av dramatik också på mycket humor.

Det är ett fängslande drama där flera olika motiv verkar vara knutna till varandra och det blir en riktig konst att lösa deckargåtan. Detta är Eventligans senaste deckargåta efter flera säsonger med utsålda föreställningar.