Hoppa till innehåll

Barnteater för hela familjen

En fantastisk resa – familjematiné

Improviserad magisk teater för hela familjen!

6 november: En Fantastisk Halloweenresa

En härlig matiné i improvisationens tecken!

En magiskt improviserad teater som tar med dig till en plats där bara fantasin sätter gränserna! När du kommer till teatern kommer ni bli ombedda att skriva ner något på en lapp, kanske en fin plats, en fyndig replik eller något riktigt tänkvärt. Några av dessa lappar kommer sedan att bli boken ”En fantastisk resa”. Berättaren kommer med varsam hand läsa ur boken och tolka det som står där. En pumpa blir kanske till en murken grotta i Frankrike där en gammalt vist spöke bor. Eller den där kanelbullen som ser så god ut, kanske förvandlas till en virrig häxa som letar efter efter sin borttappade nallebjörn?

Så kom och njut av improviserade sånger, storslagen magi och en fantastisk resa! Föreställningen passar ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag.

Passande ålder för just Halloween-resan är 10 år och uppåt.

18 december: En Fantastisk Julresa

En härlig julmatiné i improvisationens tecken!

Föreställningen kommer passa ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag. Passande ålder är 7-95. Låt den improviserade resan genom fantasins land roa hela familjen. En magiskt improviserad musikteater som tar med dig till en plats där bara fantasin sätter gränserna. När du kommer till teatern kommer ni bli ombedda att skriva ner något på en lapp, kanske en fin plats, en fyndig replik eller något riktigt tänkvärt. Några av dessa lappar kommer sedan att bli boken ”En fantastisk resa”. Berättaren kommer med varsam hand läsa ur boken och tolka det som står där. En möglig julost blir kanske till en murken grotta i Frankrike där en gammal vis tomte bor. Eller den där polkagrisen som ser så god ut, kanske förvandlas till ett virrigt troll som letar efter en god jul?
Så kom och njut av improviserade sånger, storslagen magi och en fantastisk resa.