Hoppa till innehåll

Barnteater för hela familjen

En fantastisk resa – familjematiné

Improviserad magisk teater för hela familjen!

19 februari: Sportlovsföreställning!

En härlig matiné i improvisationens tecken!

En magiskt improviserad teater som tar med dig till en plats där bara fantasin sätter gränserna! När du kommer till teatern kommer ni bli ombedda att skriva ner något på en lapp, kanske en fin plats, en fyndig replik eller något riktigt tänkvärt. Några av dessa lappar kommer sedan att bli boken ”En fantastisk resa”. Berättaren kommer med varsam hand läsa ur boken och tolka det som står där. En pumpa blir kanske till en murken grotta i Frankrike där en gammalt vist spöke bor. Eller den där kanelbullen som ser så god ut, kanske förvandlas till en virrig häxa som letar efter efter sin borttappade nallebjörn?

Så kom och njut av improviserade sånger, storslagen magi och en fantastisk resa! Föreställningen passar ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag.

Passande ålder är 6 år och uppåt.

9 april: En Fantastisk Påskresa

En härlig påskmatiné i improvisationens tecken!

Välkommen på en härlig påskmatiné i improvisationens tecken!

En magiskt improviserad teater som tar med dig till en plats där bara fantasin sätter gränserna!

När du kommer till teatern kommer ni bli ombedda att skriva ner något på en lapp, kanske en fin plats, en fyndig replik eller något riktigt tänkvärt. Några av dessa lappar kommer sedan att bli boken ”En fantastisk resa”.

Vår berättare kommer med varsam hand läsa ur boken och tolka det som står där. Ett mögligt påskägg blir kanske till en murken grotta i frankrike där en gammal vis påskhare bor. Eller det där hårdkokta ägget som ser så gott ut, kanske förvandlas till ett virrigt troll som letar efter en glad påsk?

Kom och njut av improviserade sånger, storslagen magi och en fantastisk resa!

Föreställningen passar ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag. Passande ålder är 6 år och uppåt.