Hoppa till innehåll

Barnteater

En fantastisk resa – familjematiné

Improviserad magisk teater för hela familjen.

5 november: En fantastisk Halloweenresa

En härlig matiné i improvisationens tecken!

En magiskt improviserad teater som tar med dig till en plats där bara fantasin sätter gränserna! När du kommer till teatern kommer du bli ombedda att skriva ner något på en lapp, kanske en fin plats, en fyndig replik eller något riktigt tänkvärt. Några av dessa lappar kommer sedan att bli boken ”En fantastisk resa”. Berättaren kommer med varsam hand läsa ur boken och tolka det som står där med inriktning på skräck. En pumpa blir kanske till en murken grotta i Frankrike där en gammalt vist spöke bor. Eller den där kanelbullen som ser så god ut, kanske förvandlas till en virrig häxa som letar efter efter sin borttappade nallebjörn?

Så kom och njut av improviserade sånger, storslagen magi och en fantastisk resa! Föreställningen passar ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag.

Passande ålder är 8 år och uppåt.

17 december: En Fantastisk Julresa

En härlig julmatiné i improvisationens tecken!

När du kommer till teatern kommer ni bli ombedda att skriva ner något på en lapp, kanske en fin plats, en fyndig replik eller något riktigt tänkvärt. Några av dessa lappar kommer sedan att bli boken ”En fantastisk resa”. Berättaren kommer med varsam hand läsa ur boken och tolka det som står där. En mögligt lussebulle blir kanske till en murken grotta i Frankrike där en gammal vis tomtenisse bor. Eller den där knapriga pepparkakan som ser så gott ut, kanske förvandlas till ett virrigt troll som letar efter en god jul?

Kom och njut av improviserade sånger, storslagen magi och en fantastisk resa! Föreställningen passar ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag.

Passande ålder är 6 år och uppåt.