Hoppa till innehåll

Båtmässa

Eriksberg Boat Show

En flytande båtmässa i dockan vid Eriksbergskranen.

Mässan blir en inspirerande mötesplats för alla båtfolk och en möjlighet för dig som är nyfiken att upptäcka båtlivet i sin rätta miljö. Du får dessutom möjlighet att uppleva Göteborgs Hamn mitt i en anrik varvsmiljö!

Upplev båtlivet i sin rätta miljö

I samband med Göteborgs 400-årsjubileum lanseras nu Eriksberg Boat Show – en flytande båtmässa mitt i Eriksbergs anrika varvsområde. Mässan kommer vara i ett område av historisk vikt, i dockan vid Eriksbergskranen. Här byggdes det båtar förr så vad passar bättre än att förlägga ett båtevent här. Eventet är gratis för besökare.

Tre dagar av möjligheter

Eriksberg Boat Show blir tre heldagar fyllda av båtar, utrustning, aktiviteter och underhållning. Belägen mitt i Eriksbergs historiska varvsområde och med havsvinden och fiskmåsars skri på nära håll får du en unik möjlighet att uppleva en båtmässa på havets och båtlivets egna villkor.

Med upp till 200 olika segel- och motorbåtar från cirka 70 olika utställare och en uppsjö av tillbehör och utrustning blir det här en mötesplats för varje sann båtmänniska. Sätt kurs mot din framtida fritidsbåt, välj och vraka bland alla tillbehör eller bara njut av den saltstänkta hamnstämningen.

Att den dessutom går av stapeln i april är perfekt timing, med lagom distans till när båtsäsongen drar igång på allvar.

Mässan arrangeras av Eriksberg Boat Show AB.

Foto: Christian Badenfelt