Hoppa till innehåll

Matfestival

Food & BBQ Festival

Inspiration från kunniga utställare, kända kockar och aktiviteter som köksscen, mikroseminarier, mat, vin- och ölprovning.

När sommaren står för dörren är det premiär för Food & BBQ Festival på Tjolöholm – en spännande mix av mat, drycker, köks- och barbeque-utrustning i och utanför Magasinet i Tjolöholms Slotts fantastiska miljöer.

Här bjuds på inspiration från kunniga utställare, kända kockar och aktiviteter som köksscen, mikroseminarier, mat, vin- och ölprovning. Dessutom gästas festivalen av välkända pitmasters (grillmästare), som kommer att visa och dela med sig av sina kunskaper för att du som besökare ska få ut det bästa av grillsäsongen. De kommer självklart också upplysa om att BBQ/grillning inte är en säsong, utan en året runt-aktivitet!

Intresset för kvalitetsmat och kvalitetsdryck ökar stadigt och vi blir mer och mer måna om vad vi äter och dricker. Festivalens utställare strävar därför efter att erbjuda besökarna så rena produkter som möjligt, och en bra mix av produkter för matlagning.

Barn under åtta år, fri entré i målsmans sällskap.