Hoppa till innehåll

Soulmusik

GBG Soulparty 2.0

Höstens stora soulfest på Pustervik.

GBG Soulparty såg sitt ljus i December 2018 på Trädgår’n, då med 14 musiker och artister på scenen, såväl lokala som nationella. 600 göteborgare var med och festade loss till soulens oemotståndliga låtar!
Nu är det dags för version 2.0 med 20 musiker och artister på scenen. Tillsammans framför de egna arrangemang och tolkningar av både gammal som ny soulmusik:

The Suburbans

Soul- & funk-bandet från Göteborg toppat med soulsångerskorna Johanna Hjort & Elena Persson. Bandet har en traditionell Memphis Stew komposition med en blåssektion uppbackad av en Hammond B3:a samt rytm, bas och trummor.

Sister Soul

Det relativt nya soulbandet som tagit Sverige med storm via sina tolkningar på Youtube, och består av fyra utav Nordens främsta vokalister inom soulgenren – tillsammans med Västsveriges mest efterfrågade musiker!

Simone Moreno

Simone är kvällens stora stjärna! Simone är en brasiliansk sångerska med den vackra portugisiskan som modersmål som kom till Sverige för 15 år sedan. Simone turnerar flitigt runt i Skandinavien, Europa och världen på klubbar, konserthus och festivaler – med sitt band Os Lourinhos. Med sin enorma röst och egna stil av afro-brasiliansk pop, reggae, soul, samba och nordiska influenser – kommer hon att lyfta taket på Pustervik!

Evenemanget anpassas till Folkhälsomyndighetens rådande rekommendationer.

Presenteras av: Livescen Scandinavia AB.