Hoppa till innehåll

Konsert

GJO: gäst Rubem Farias (BRA)

De verkar vara en kärleksaffär med Brasilien just nu 🙂 Rubem Farias är flitigt anlitad och turnerar över världen men vill komma till Göteborg för att umgås och spela musik för publiken i staden tillsammans med Göteborg Jazz Orchestra den 5/6.

WAUXHALL JAZZ – botar din måndagsblues. Upplev en härlig start på veckan med musik, mat och dryck i hemtrevlig atmosfär – www.wauxhalljazz.se
—————-

Det verkar vara en kärleksaffär med Brasilien just nu 🙂

Rubem Farias är flitigt anlitad och turnerar över världen men vill komma till Göteborg för att umgås och spela musik för publiken i staden tillsammans med Göteborg Jazz Orchestra den 5/6.

RUBEM FARIAS – är en brasiliansk basist, just nu boende i Stockholm, med hela världen som kontor. Oerhört skicklig och virtuos på sitt instrument och en enastående kompositör och arrangör. Han har nyligen varit på turné med storheter som Mike Stern, Randy Brecker, Balaio Quartet, Freedom Tree, Rubem Farias Big Band m m.

OBS!! Jätteglada att knyta nära band med det nybildade storbandet på Högskolan för scen och musik! De kommer framföra musik denna afton också!

Foto Kristin Lidell

Wauxhall Jazz = Contrast Public House, 3e Långgatan 16, Göteborg.

GJO på Wauxhall Jazz

—————-
Första måndagen/månad spelar Göteborg Jazz Orchestra med mottot “Jazz är kul”. GJO främjar jazzen i Göteborg, alltid sväng, uppmuntrar unga förmågor och har spännande gästartister/teman!

Bli stödmedlem, få rabatt och ta del av filmer m m på: https://www.patreon.com/goteborgjazzorchestra

“Göteborg Jazz Orchestra är häpnadsväckande bra!”
(Mats Hallberg i OJ/JAZZ)

Läs mer på: https://goteborgjazzorchestra.se

Med stöd från Kulturens Bildningsverksamhet.