Hoppa till innehåll

Stadsfestival

Göteborgs Kulturkalas

Den 1–4 september kan du ta del av Göteborgs Kulturkalas, en stadsfestival med brett program som passar alla smaker och åldrar. Programmet är gratis och öppet för alla!

Under festivalens paraply samlas många aktörer och arrangörer för att bjuda på både stora och personliga upplevelser. Allt från folkkära artister, nycirkus, barnteater och utomhusbio, till nya matupplevelser och möjligheten att själv prova på olika aktiviteter – här finns något för alla smaker och åldrar.

Besök den centrala festplatsen på Kungstorget eller upptäck någon av våra nya festplatser, placerade på ställen typiska för Göteborg – såsom Slottsskogen, Ringön och Slakthuset i Gamlestaden. Eller varför inte boka Kulturpresenten, där du kan få en alldeles egen kulturupplevelse levererad hem till dig eller till en vän.

Göteborgs Kulturkalas vill bidra och inspirera till en positiv förändring i samhället och har gjort hållbarhet till en del av sitt DNA. Hit är alla välkomna och vi tar gemensamt ansvar för vårt avtryck på planeten.

Upptäck programmet och hitta dina favoriter på goteborgskulturkalas.se. Hela programmet släpps strax innan midsommar.

Göteborgs Kulturkalas arrangeras av Göteborg & Co på uppdrag av Göteborgs Stad. Festivalens uppdrag är att bjuda göteborgare och besökare på en årlig festival som bidrar till en attraktiv destination och en mänskligare, roligare och mer hållbar stad.

Foto: Julius Cederdahl