Hoppa till innehåll

Julklappsinsamling

Göteborgs Stadsmissions julklappsinsamling

En av julens finaste traditioner är tillbaka. Välkommen att besöka Stadsmissionens julklappsvagn och julklappsbåt.

Göteborgs Stadsmission samlar tillsammans med Ringlinien, Vrångö Transport och alla givmilda göteborgare in julklappar till barnfamiljer som lever i fattigdom. Tillsammans ser vi till att fler familjer får en god jul!

Göteborgs Stadsmission kommer tillsammans med Spårvägsällskapet Ringlinien åka runt i Göteborg i en spårvagn och samla in julklappar till barnfamiljer i fattigdom. På plats i vagnen för att ta emot julklapparna finns kända göteborgsprofiler. Det kommer bjudas på glögg, pepparkakor och annat trevligt vid stoppen.

Julklappsvagnen vid sju hållplatser

Start och mål är för julklappsvagnen Drottningtorget, där ytterligare en vagn står stationerad hela dagen. Under dagen stannar julklappsvagnen vid Majorna, Linnéplatsen, Valand, Sankt Sigfrids plan, Härlanda, Drottningtorget och Wieselgrensplatsen.

Julklappsbåten i Göteborgs skärgård

Parallellt med julklappsvagnen så tuffar julklappsbåten runt i Göteborgs skärgård. Tillsammans med Vrångö transport kan du träffa Stadsmissionen till sjöss i södra skärgården för lämna in julklappar till barnfamiljer i fattigdom. Det kommer bjudas på glögg, pepparkakor och annat trevligt vid stoppen. Rutten går via Fiskebäck, Asperö Norra, Brännö Rödsten, Köpstadsö, Styrsö Bratten, Donsö och Vrångö.

Alla tider finns på här. Där hittar du även önskelista på julklappar och information om fler sätt att bidra på om du inte kan komma den 4 december.