Hoppa till innehåll

Konsert, Musik, Livemusik

Gyllene Tider

Hux Flux 2023!

Nästa år återvänder Gyllene Tider för att ännu en gång sätta guldkant på den svenska sommaren. Den 5 augusti kommer bandet till Ullevi med den omfattande sommarturnén”Hux Flux 2023”.

Vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik. Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt att locka lyssnare – nya som gamla – med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter. En bedrift som saknar motstycke i svensk pophistoria.

”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”,”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” – listan på älskade sånger går givetvis att göra längre men det råder inget tvivel om att Gyllene Tiders musik idag är inskriven i svenskarnas DNA. Nu har tiden kommit för att skapa nya minnen tillsammans med ursprungsmedlemmarna Per Gessle, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke ”Syd” Andersson som tillsammans illustrerar att livet, precis som musiken, bara blir bättre med åren.

Gästartist: Uno Svenningsson
– Det ska bli härligt och kul att få åka ut med Gyllene Tider i sommar, för vad är mer sommar än det?! Ser verkligen fram emot detta! /Uno Svenningsson