Hoppa till innehåll

Teater, Barn, Familj

HEPP!

En magishow av och med magiker Malin Nilsson och elektromusikant Niklas Ström. En tappa-hakan-show för hela familjen som inte har några lösningar men gärna beundrar problemen. Hepp!

Magiker Malins fingerfärdiga trix, hemmabyggda illusioner och roliga mysterium presenteras till ösig musik signerad Niklas Ström.

Malin Nilsson

Är en magiker med passion för att skapa originella trollerinummer och unika live-föreställningar. Hon är känd för sin varietéinspirerade stil och sitt opretentiösa sätt att trolla på. Malin har förfinat sin fingerfärdighet genom tusentals föreställningar. Hon har samarbetat med Drottningholms Slottsteater, gett 200 shower på Kristallpalatset i Leipzig, kommit trea i världsmästerskapen i Street Magic och kan skryta med att vara den enda kvinnan i historien att vinna mästartiteln vid de Svenska Mästerskapen i Magi.

Niklas Ström 

Härjar med musik, ljud, elektronik och lite vad som faller honom in. Han bygger elektroniska ljudmanicker som ibland blir en del av hans live-föreställningar.  Niklas har genom åren komponerat musik och gjort ljud till en mäng datorspel som spelas över hela världen, till magishower och dansföreställningar.