Hoppa till innehåll

Stand-up

Hilarious Stand-up med Magnus Betnér

Stand-up Comedy Night på Kajskul 8.

Kajskjul 8 har samlat några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker. Var och en med sina egna tänkvärda vardagsbetraktelser. Det blir helkvällar med kända namn och förkomiker samt supporters. Gemensamt är att det blir hysteriskt kul.

Inte bara en, utan två gånger har Magnus Betnér blivit utsedd till Sveriges bästa manliga komiker. Efter två år i ”pension” är han äntligen tillbaka på scen. Vassare, roligare och lite mer ödmjuk dyker han upp. För Magnus är ingenting heligt. Antingen gillar man honom eller älskar honom!

På scen

Headline: Magnus Betnér
Support: Christian Kalcic
Förkomiker: Taher Limane
Mc: Tito Salazar

Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-up” kommer med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Räkna med roliga underhållning där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Det börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på en förkomiker som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderas en support in, som värmer upp skrattmusklerna inför att headliner äntrar scenen.