Hoppa till innehåll

Show

Jill – Simply The Best

Under 2023 fyller Jill 50 år vilket givetvis ska firas länge och storslaget – med en helt unik showupplevelse.

Showens namn ”Simply The Best” är precis så som vi ser Jill, en otroligt nyansrik och dedikerad artist med en helt fantastisk röst. Showen produceras av Sveriges bästa showmakare och är designad som en musikalisk resa utöver det vanliga med lyx, glitter och hela hennes glimrande låtskatt. Alla låtarna du vill höra från Jills rika katalog är med.

Även om hennes hjärta klappar mest för countrymusiken, så hyser hon också kärlek och nyfikenhet för flera andra genrer och uttrycksformer. Därför kommer man i denna show få uppleva på genreöverskridande musikupplevelser.

Om Jill Johnson

Jill Johnson är en av Sveriges i särklass mest folkkära och bästa artister. En hyllad singer-songwriter, programledare och TV-personlighet. Jill har turnerat sedan 14 års ålder, har över 30 år på scenen, släppt 20 egna album och gjort otaliga nationella och internationella artistsamarbeten – Rascal Flatts, Lionel Richie, Mauro Scocco och Miriam Bryant för att nämna några. Hon är dessutom Grammis- och Kristallenvinnare för både bästa programledare och för hennes egna TV-program ”Jills Veranda”. 

Jill Draken Live

Foto: Emma Svensson

Foto: Anna Vinterfall

Foto: Meddi Kabirzadeh