Hoppa till innehåll

Show

Jill – Simply The Best på Draken Live

Välkommen till Jills storslagna kalas på Draken Live i Göteborg!

2023 fyller Jill 50 år och vill fira med dig i publiken!   

I denna generösa show bjuder Jill på sig själv och låtar från hela hennes karriär, med allt från country, sina egna hits till storslagna shownummer av de allra bästa. Allt detta framfört av Jills handplockade orkester, tillika Sveriges absolut bästa musiker under ledning av Stefan Brunzell.

Showens namn ”Simply The Best” är precis så som vi ser Jill, en otroligt nyansrik och dedikerad artist med en helt fantastisk röst. 

Självklart är JoleneOpen your HeartCrazy in LoveKärleken Är och Rose Garden med på låtlistan. Även om hennes hjärta klappar allra mest för countrymusiken, så hyser hon också kärlek och nyfikenhet för flera andra musikgenrer. Därför kommer ni i denna show att bjudas på en kavalkad av Jills absoluta musikaliska favoriter blandat med de stora låtarna och arrangemangen. Helt enkelt en show som inte kommer att lämna någon oberörd.

Välkommen till en show som inte bara bjuder in till fest med en briljant artist. Det är en extraordinär upplevelse för alla er som älskar att bli bjudna på storslagen underhållning, inklusive kvällens jubilerande och SJÄLVKLARA STJÄRNA Jill Johnson….eller som ni själva kommer att märka…

Hon är ”Simply The Best”!

Foto: Emma Svensson

Foto: Anna Vinterfall

Foto: Meddi Kabirzadeh