Hoppa till innehåll

Konsert

Joshua Radin

Joshua Radins personliga och omedelbara blandning av pop och folk har förgyllt världen i över femton år – nu kommer han till Skeppets livescen.

I sina låtar skildrar han relationer, kärlek, livet och allt däremellan, alltid med en stor dos av igenkänning. Joshua Radin är som bekant en stor Sverigevän, och det är snarare regel än undantag att han besöker våra breddgrader någon gång om året. 

Tanken var aldrig att det skulle bli någon artist av Joshua Radin, men efter att ha spelat upp en av sina tidiga kompositioner för vännen och tillika skådespelaren Zach Braff, fick han den uppmuntran som behövdes för att ge musiken en chans. Hans känsloladdade kompositioner har tonsatt mängder av TV-serier, och den hängivna lyssnarskaran det har gett honom har han förvaltat väl. Med utsålda spelningar runtom i världen, har Joshua Radin sålt över 250 000 album, två miljoner singlar och har över 350 miljoner streams på Spotify. Inte nog med det har hans musik licensierats friskt genom åren och han har haft med låtar i över 150 TV-program, reklamfilmer och filmer.

Restaurang & Bar öppnar 18.00. Välkomna på en bit mat. Vill du boka bord gör det på kontakt@skeppetgbg.se

Lyssna på Joshua Radin här.