Hoppa till innehåll

Jullovsaktiviteter för hela familjen

En unik upplevelse i juletid

Aeroseum – en unik upplevelse i juletid.

Under december månad, med start första helgen i advent, den 26 november, är Bergshangaren stämningsfullt pyntat – som i en juldröm. Nytt för i år är jultorget med försäljning av hantverk.

Alla helger, från 1a advent, finns det försäljning av tovade sjalar, halsdukar och vantar. Den 10-11 december, Jultorgets dag på Aeroseum, blir det extra festligt. Då fylls torget med många fina hantverk, glögg och pepparkakor. Försäljning av tovat, silversmide, konsthantverk i betong, konstkort, barnböcker m.m.

Jullov – Fart och Fläkt på Aeroseum

Temat för jullovet är ’’Fart och fläkt’’. Aeroseum är flygets upplevelsecenter. Här kan du uppleva flygplan som passerat ljudvallen. De överljudsflygplan som finns på Aeroseum är Draken, Viggen och Gripen. I simulatorhallen får du även möjligheten att flyga viggen, bland flera andra simulatorer.

Under jullovet finns det flera aktiviteter och specialguidningar för stora och små. Missa inte jultorget i berget, där finner du bland annat pepparkakor, glögg och fina hantverk till försäljning. Häng med på julklappsjakt och delta i skaparverkstaden där du kan julpyssla och bygga en egen vindsnurra.

Öppet klockan 11.00 -18.00 (entrén stänger 17.00).
Obs! Stängt 19–25 december, på nyårsafton och nyårsdagen.
Du hittar hela jullovsprogrammet på hemsidan.