Hoppa till innehåll

Scenföreställning- jag gör vad fan jag vill

Katrin Sundberg

En soloföreställning för kvinnor och extremt modiga män på Kajskjul 8.

Efter utsålda och bejublade provföreställningar ger sig Katrin sig ut på Sverige-turné. En av dessa kvällar är hon på Kajskjul 8! Du som följt hennes komiska träffsäkra filmer i sociala medier med 10 miljoner visningar (!) på ett år får inte missa detta.

“Nu längtar jag efter att träffa mina följare – och alla andra – analogt. Det är dags att låta dem titta djupare in i mig och min skruvade hjärna”, säger Katrin.

Vi bjuds på en humoristisk, naken och underfundig betraktelse över livets många skeden. Den ger svar på frågor som varför människor springer maraton, hur tant-sex går till och varför butiksbiträden ibland låter som marsvin. En soloföreställning med en av Sveriges roligaste kvinnor.

Några publikreaktioner:
“Vilken show!!!!”
“Jag skrattade så jag grät!!”
“Det var så fantastiskt jäkla bra! Skrattade så tårarna rann, sminket också, men vad gör det?!”
“Absolut mitt i prick!”

Katrin Sundberg firar 40 år på scenen. Hon började sin karriär som dansare, sedan som koreograf. Idag är hon mer känd som skådespelare, musikalartist och manusförfattare. Vi har sett henne i flera musikaler, nu senast succén Karl-Bertil Jonssons julafton på Scalateatern i Stockholm. Som skådesplelare i filmer som bland annat Adam & Eva, LasseMajas detektivbyrå och ett antal komediserier på TV.

Hon har även arbetat som regissör till Jerry Williams och Lill-Babs med flera, programledare för bland annat QX-galan, Alla för en, lördagsunderhållning i SVT. Vi har också hört henne i Sveriges Radios På minuten och sommar i P1.

Det som gjort henne mest folkkär är karaktären Häxan Surtant på SVT. Programmet belönades med TV-priset Kristallen.