Hoppa till innehåll

Folkmusik i somrig trädgårdsmiljö

Konsert med Gustaf & Viktor Norén

Gustaf & Viktor Noréns segertåg genom Sverige, där de på unika platser besjunger sommaren, fortsätter. På allmän begäran kommer brödraduon till Tjolöholms slott efter att deras publik önskat en konsert på just västkusten.

– Folkmusiker ställer frågor till sin publik och låter den styra. Vad vill ni höra? Var ska vi spela? Önskelåtar och önskeplatser. Så jag frågade helt enkelt vår publik var de ville att vi skulle spela i sommar och väldigt många svarade västkusten. Vi kommer därför besöka vackra Tjolöholms slott i sommar. Och spela önskelåtar, hälsar Viktor Norén.

Konserten på Tjolöholm kommer att äga runt utomhus, i somrig trädgårdsmiljö med utsikt över slottet.

Fördelat mellan dem båda står decennier av musikalisk erfarenhet, något TV-tittarna på nära håll har fått ta del av under den senaste säsongen av Så mycket bättre, där Gustaf och Viktor Norén hyllades för deras tolkningar. Det råder inget tvivel om att brödernas musikaliska bredd, tillsammans med sina djupa, kärleksfulla och reflekterande personligheter har vunnit svenska folkets hjärtan.

Sedan 2019 har Gustaf och Viktor turnerat och släppt musik tillsammans. I ryggen har dom två framgångsrika turnéer och albumen ”Hymns To The Rising Sun” (2020) och “Samlade sånger” (2021) som bland annat innehåller brödernas hyllade tolkningar från Så Mycket Bättre.