Hoppa till innehåll

Utomhuskonsert i Slottsskogen

Maggio + Bryant

Drömduon åker på turné med start 29 juli i Slottsskogsvallen, Göteborg!

När två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, samarbetar blir resultatet, inte helt oväntat, mästerligt. Efter släppet av den hyllade låten ”Under någon ny” avslöjar nu duon att de åker ut på gemensam turné, som startar i Göteborg!

– Efter att ha skrivit musik ihop, slagits, hånglat, stressat, pratat, sjungit, firat en vinst och en förlust, varit svartsjuka, imponerade och stöttande, är vi fan helt redo för turné ihop. Det blir garanterat det mäktigaste vi båda gjort. Vi kommer inte att spela efter varandra, utan samtidigt. Det kommer bli alla superlativ i världen på så många sätt. Kom dit så fattar ni, säger Veronica & Miriam.

Miriam Bryant och Veronica Maggio har under sin tid i rampljuset blivit två av Sveriges största artister och mest älskade liveakter. Under 2022 var de ute på varsina omfattande turnéer med slutsålda arenor runt om i Skandinavien och i sommar väntar alltså en gemensam turné med stopp på några av landets mest älskade sommararenor. Där kommer de bjuda på helt unika konsertkvällar, med sina två otroliga låtkataloger i ryggen kommer de alltså att uppträda på scen tillsammans.

Biljetterna släpps 17 februari klockan 10.00 via luger.se, allthingslive.se och Nöjet AB.