Hoppa till innehåll

Interaktiv upplevelseportal

Milajki Style FactOH!ry

Sveriges första selfiemuseum ligger på Korsgatan 14, i hjärtat av Göteborg.

Det populära pop-up-eventet förlänger nu sin färgsprakande “staycatiOH!n” i Wallenstams lokaler på Korsgatan 14 till och med den 30 september.

Släpp loss kreativiteten i en labyrint av foto- och video-vänliga installationer att dela på sociala medier. Milajki Style FactOH!ry är en interaktiv upplevelseportal med inspirerande selfie scenariOH!s och pastelliga bollhav.

Under en timme får du tillgång till inspirerande fotobås och miljöer designade i fantasifulla teman med en tillhörande styling garderob av accessOH!arer som tyllkjolar, glitterkappor, hattar, toppar och peruker i regnbågens alla färger.

Garanterat lyckorus på milajki Style FactOH!ry lyckosjukhus. Utforska Dr AlbinOH!s Food Pharmacy, den rosa laundrOH!maten, och FlamingOH! Inn. Gå på skattjakt bland regnbågar, enhörningar, och aliens. Ta chansen att vinna unika milajki accessOH!arer genom att dela på sociala medier.

Eventet är covid-uppdaterat och anpassat med ett begränsat biljettsystem med max åtta besökare per tids-slot. Avstånd hålls, certifierad städning, utökade sanitetsstationer med handsprit, samt kawaii-söta munskydd kan köpas i entrén. Blir du sjuk så stannar du hemma och byter enkelt datum på din biljett via länken i bokningsbekräftelsen. En förlängning sker eventuellt efter behov och önskemål för att kunna tillgodose ökat antal ombokningar.

I entrén hittar du även glassbaren OH! I Scream Bar där du kan gå loss på instagram-vänliga unicorn och mermaid-glassar och freakshakes specialdesignade av milajki med den lokala favoriten hos Lejonet & Björnen.