Hoppa till innehåll

Minivarvet för 0-6 år

Minivarvet

Det är omöjligt att inte ryckas med i glädjen när de allra minsta löparna tar sig runt banan på 250 meter i Slottsskogen. Förra året sprang över 8 000 barn i åldrarna 0-6 år Minivarvet. Perfekt för alla med spring i benen.

Loppet för alla småsprinters

Minivarvet är Sveriges största barnlopp och sedan starten har tusentals och åter tusentals små barn sprungit Minivarvet. Många nöjer sig med ett varv, medan andra varvar banan flera gånger om. Minivarvet är laddat med spring, glädje, lek och äventyr. Detta loppet uppmuntra till ett aktivt liv redan från när barnen är små. Minivarvet vänder sig till de allra yngsta med spring i benen, barn till och med sex år –födda år 2017 och senare. Anmäl barnet redan idag eller lös en biljett på plats!

250 meter i Slottsskogen

Minivarvets bana är cirka 250 meter lång, går på gräs och är snitslad på båda sidorna för att skapa trygghet. För de allra minsta är Minivarvet det första stora äventyret. Självklart är det tillåtet för dig som förälder att springa med på sidan om. Om du klarar av att hålla din småsprinters tempo vill säga. Du hittar Minivarvets evenemangsområde just nedanför Björngårdsvillan i Slottsskogen.