Hoppa till innehåll

Lös en mordgåta

Mordgåtan – I Grevens Otid

​Fyra akter, trerätters middag och en spännande mordgåta.

I Teater Scarlets genom tiderna bäst säljande mordgåta får du uppleva dramatiken kring Greve Samuel Af Ugglas, hans familj och Ostindiska kompaniet under 1700-talet. Publiken får också följa med till Sillgatan som var känd som Europas på den tidens, farligaste gata och lära känna dess invånare.   Det är en historia med många tvister där handlingen vänder snabbt. Allt framförs av rutinerade skådespelare.
 
Det handlar både om relationer, politik, pengar, stöld och förstås mord! En mängd olika karaktärer blir inblandade i historien och frågan är om du kommer att kunna avgöra vem av dem som är den skyldige. Det är ett fängslande drama där flera olika motiv verkar vara knutna till varandra och det blir en riktig konst att lösa mordgåtan.

Mellan varje akt serveras det en maträtt och mellan den tredje och fjärde akten får alla åskådare gissa vem de tror är mördaren. I akt fyra spelas lösningen upp med vem som är den skyldige och det dras också en lycklig vinnare ibland de som har lyckats avslöja mördaren!

Övrig information

  • I biljetten ingår en 3-rätters middag som serveras mellan de fyra akterna
  • ​Vid behov av specialkos, maila namn, datum och kostavvikelse till info@eventligan
  • ​Åldersgräns: Rekommenderas från 15 år
  • Plats: Teater Scarlet, Vasagatan 24, Göteborg