Hoppa till innehåll

Inspiration på Lorensbergsteatern

Motivationsshowen

Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson.

På ett berg i Afrika föddes tanken. Att en sexfaldig världsmästare i Skidskytte och en proffsdansare med 20 säsonger av Let’s dance i ryggen skulle göra en SHOW tillsammans. Om det verkar osannolikt så förstår vi er, men resultatet är något som aldrig skådats förut. 

Behöver du hitta motivationen igen i livet eller bara få påfyllning av energi och glädje i vardagen? Då är detta en show för dig! Här får du inte bara sång och dans utan du får även med dig nycklar till hur du hittar balansen i ditt livs schack inom områden som relationer, träning, tankar, kost, återhämtning och syfte i livet. 

Här får du inte bara underhållning utan med lite tur har du även lärt dig något när showen är slut. På engelska skulle man kalla detta för EDUTAINMENT.

Showen är skapad runt Magdalena Forsbergs och Tobias Karlssons bok ”Hitta motivationen- genom livets toppar och dalar”. Paret bjuder dig, tillsammans med sina vänner, på en upplevelse utöver det vanliga. Det utlovas en känslomässig berg- och dalbana – allt kantat med sång, dans och show! 

Medverkande

Magdalena Forsberg 
Tobias Karlsson 
Oskar Bonér
Henrik Gottfridsson 
Pelle Holmström 
och dansare