Hoppa till innehåll

Höstlovsaktiviteter

Mysrysliga höstlovsveckor på Alfons Åbergs Kulturhus

Upplev höstlovet på Alfons Åbergs Kulturhus.

Under höstlovet flyttar små spöken, fladdermöss och spindlar in lite varstans i huset och självklart möter du Alfons i dagliga föreställningar med spök- och MysRys tema. Redan vecka 40 börjar MysRyset i mindre skala och du hittar Mera monster, Alfons! och Vem spökar, Alfons Åberg? på repertoaren. På Alfons Åbergs Kulturhus finns allt du kan tänka dig för att få en riktigt härlig dag på höstlovet tillsammans med dina små. Högläsning, teater, disco och kreativ verkstad står på programmet.

Utställning

Passa på att kliva in i Gunilla Bergströms ateljé som är återskapat på kulturhuset. Här kan du se originalinredning, priser och utmärkelser samt kuriosa.

På Alfons Åbergs Kulturhus är alla välkomna att ta del av aktiviteter som ingår i entréavgiften och du köper och förbokar dina biljetter online, även du som redan har ett årskort eller förköpt biljett. Du kan också köpa biljetter på Kulturhuset i mån av plats.

I teatern Alfons läser med Småtting i knät. Bredvid ser vi monstert med mask och läskiga händer. Ur Mera Monster Alfons Åberg.
Foto: Amanda Andréas, Alfons Åbergs Kulturhus