Hoppa till innehåll

Kaffe-festival

Nordic Coffee Fest

Den mest hållbara kaffefestivalen i världen. Punkt.

Nordic Coffe Fest välkomnar alla kaffeälskare till det största firandet av specialkaffebranschen i Sverige och dess nordiska grannländer. Under en två-dagars festival samlas de bästa kaffeföretagen och människorna i branschen under ett och samma tak, tillsammans med tusentals kaffe-konsumenter. Oavsett om du är en “kaffenörd” eller en nyfiken nybörjare, bjuder Nordic Coffe fest in ​​dig till världens mest engagerande, hållbara och roligaste kaffefestival i Eriksbergshallen!

Vad du kan förvänta dig

På Nordic Coffee Fest kan du lära dig allt som finns att veta om kaffe! Du får ta del av koppningar, föreläsningar och masterclasses, testa på utrustning och få nya kunskaper i hemmabryggning, i Roasters Village kan du provsmaka det bästa kaffet i Norden (kanske världen) och prata med skaparna bakom din favoritkopp. Missa inte heller de spännande tävlingarna som kommer ta plats under helgen!

Behöver du en paus från koffeinet kan du hänga i Oatly’s Lounge, njuta av god mat från Göteborgs bästa matställen, eller testa en iskall öl från ett lokalt bryggeri.

Köp dina biljetter till Nordic Coffee Fest här.

Övrig information

Festivalen erbjuder två sessioner, en förmiddag- och eftermiddagsession. Sessionen på förmiddag pågår mellan 10.00–14.00 och sessionen under efterdagen pågår mellan 14.30–18.30.

  • Gratis inträde för barn under 12 år
  • 20 årsgräns under sessionerna på eftermiddagen
  • Alkoholservering endast under sessionerna på eftermiddagen