Hoppa till innehåll

Konsert

NORLIE & KKV

“Så mycket bättre”-aktuella Norlie & KKV på konserthusturné i våren 2023.

Under hösten sätter Sveriges mest ikoniska duo Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. Nu är det klart att det blir turné under tidiga våren 2023, för första gången kommer publiken att få uppleva duon på landets bästa konserthus.

“Äntligen ska ni få ta del utav Kärlekshistorien som vi har skrivit låtar om i över ett decennium. Därför vill vi skapa en helt ny upplevelse, både för oss och för er. Tillsammans möts vi på väl utvalda konserthus runt om i Sverige.”, säger Norlie & KKV.

Om någon sagt att en bortglömd dansbandshit plötsligt skulle bli höstens första/största banger hade kanske nån tvekat. När Norlie & KKV gjorde Lasse Stefanz Nån som han (En man som han) till sin i Så Mycket bättre visade de vilka otroliga artister de är, ingen kunde sitta still. Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade Norlie & KKV ännu en gång att de är två av landets absolut största.

Under den tidiga vintern 2023 ger sig Norlie & KKV ut på en turné till Sveriges bästa konserthus. Det blir en annorlunda upplevelse och det blir första gången publiken kommer uppleva duon på det här sättet. Även om det finns stolar i salongerna så får publiken räkna med att inte sitta ner speciellt mycket.

Arrangör: Frihamnen Event & United Stage